Referenser

Dela gärna med dig av dina erfarenheter att pilgrimsvandra med pilgrimsvännerna.

Nedan hittar du några rader skrivna av våra vandrare.

å-vandringen

”Med stigfinnarna, Gullbritt och Anders, har jag kunnat vandra i bekymmerslöshet och i tystnad med mina egna tankar i fokus, omsluten av en tillåtande och livlig gemenskap, genom de vackraste delarna av Skåne. Rekommenderas för alla nyfikna sökare och naturälskare.”

Karin 2018

Dag Hammarskjöld-vandringen

”Det är svårt att i ord fånga känslan och upplevelsen av att pilgrimsvandra på det här sättet med Gullbritt och Anders. Ett försök att fånga det är: Att vara i ett mellanrum i tid och rum där det vanliga bruset av mitt liv inte når mig. Både naturen och upplägget skapar en känsla av rymd och lätthet som infinner sig efter ett tag under vandringen. Jag kan starkt rekommendera det till alla som behöver en paus i tillvaron.”

Charlotte 2021

Havängsvandringen

”Det var ett spännande upplägg, där de ingående delarna, undan för undan föll på sin plats. Vandringssträckor, val av viloställen och ledord – allt fick sitt sammanhang – när jag själv väl hade landat.
Att pilgrimsvandra med Pilgrimsvan gav stark mersmak och kan varmt rekommenderas.”

Susanna 2019


Att vara i ett mellanrum i tid och rum där det vanliga bruset av mitt liv inte når mig. Både naturen och upplägget skapar en känsla av rymd och lätthet som infinner sig efter ett tag under vandringen. Jag kan starkt rekommendera det till alla som behöver en paus i tillvaron.”

Charlotte


Skriv ner dina synpunkter via mail så lägger vi in dem här.

vandra@pilgrimsvan.se

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close