Livet är en rörelse – Vart är jag på väg?

Har du lust att pilgrimsvandra? Nu närmar sig pilgrimsvandringen som tar oss öven böljande Brösarps backar till Haväng och kusten ner till Simrishamn. Vi vill ge er dagar av backar och hav – med lärkor som drillar i skyn och genom lundar där näktergal sjunger. På kvällarna får vi vår vila vid havet på Solevi i Kivik och på morgonen finns möjligheten att uppleva soluppgången.

Temat handlar om förändring och förvandling – beredskap och bekymmerslöshet. Söker vi förändring i våra liv ? Eller kommer förändringen oavsett om vi vill det eller inte? Livet rör sig – kan vi finna harmoni då vi rör oss med livet? Vill du fundera med oss under en vandring så kontakta mig genom att skicka ett mail till vandra@pilgrimsvan.se

2017-08-01 11.23.35
Vart är jag på väg?

 

Kategorier Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close